Home » Sport » Gelijk spel voor Dames 2

Op zondag 3 april speelde Grol dames 2 uit tegen Pacelli Zieuwent. Deze laatste wedstrijd van het seizoen ging niet zozeer meer om de plek in het eindklassement, maar toch wilden de dames van Grol de laatste twee punten graag mee naar huis nemen.

Pacelli opende de score met een doelpunt van de midden opbouwster. Daarna kwam Grol echter terug. Tot 4-4 ging het gelijk op, maar de dames van Grol wisten toch uit te lopen op een voorsprong. Met name door goed samenspel wisten de dames de rust in te gaan met een stand van 8-12.

StijlvolBudget Logo

Creëer Jouw Droomhuis met Betaalbaar Interieuradvies!

Bij StijlvolBudget maken we stijlvolle woonoplossingen voor iedereen toegankelijk. Ontvang praktisch interieuradvies dat volledig is afgestemd op jouw wensen én budget!

• ✔️ Op maat gemaakte moodboards
  • ✔️ Directe links naar betaalbare meubels
  • ✔️ Persoonlijk interieuradvies

Ontdek meer

Na de rust kwam Grol moeilijk weer in het spel. Er werden veel aanspeelfouten gemaakt. Hierdoor wist Pacelli in te lopen.

De wedstrijd eindigde uiteindelijk in een 16-16 gelijkspel. Toch nog 1 punt mee naar Groenlo en op een mooie tweede plek in de competitie geëindigd. Op naar volgende seizoen!

Foutjes, opmerkingen, nieuws, activiteit of als je iets opmerkelijks hebt gefotografeerd stuur het naar redactie@streekgids.nl.