Chantal Kamphuis gooit de bal op doel | Foto: Rene van den Mosselaar

Bij StijlvolBudget maken we stijlvolle woonoplossingen voor iedereen toegankelijk. Ontvang praktisch interieuradvies dat volledig is afgestemd op jouw wensen én budget!

• ✔️ Op maat gemaakte moodboards
  • ✔️ Directe links naar betaalbare meubels
  • ✔️ Persoonlijk interieuradvies

Ontdek meer

GROENLO – De startwedstrijd van de competitie mocht Dames 1 van handbalvereniging Grol in eigen huis spelen tegen Combinatie ’64 uit Losser. De gasten waren vorig jaar gedegradeerd uit de hoofdklasse, wat hen tot een geduchte tegenstander maakte. De dames van HV Grol moesten daarbij aanvulling uit andere teams inschakelen om een volledig team op de been te brengen.

In de eerste helft ging de strijd gelijk op en hielden de teams elkaar in evenwicht. Halverwege liepen de gasten iets uit, maar dat lieten de dames niet over hun kant gaan. Ze bleven strijden en wisten met mooi uitgespeelde kansen weer langszij te komen. De ruststand van 13-14 beloofde een spannende tweede helft.

De thuisploeg kwam voortvarend uit de rust en nam zelfs een voorsprong dankzij solide dekking en mooie, snelle doelpunten. Helaas was daarna het kruit een beetje verschoten en namen de krachten zienderogen af. Bovendien speelde HV Grol regelmatig in ondertal wegens tijdstraffen, waardoor de dames uit Losser langzaam maar zeker hun voorsprong konden vergroten. Dit resulteerde in een verdiende, maar ook wat geflatteerde eindstand van 22-30 voor de gasten.

Foutjes, opmerkingen, nieuws, activiteit of als je iets opmerkelijks hebt gefotografeerd stuur het naar redactie@streekgids.nl.