Home » Groenlo » Grol JO11-1JM heeft een goede competitie start!

Grol JO11-1JM heeft een goede competitie start!

201

GROENLO – De jongens van de Grol hebben afgelopen zaterdag met ruime cijfers weten te winnen van Victoria ’28 JO11-2JM. Met de rust was het 5-0, uiteindelijk heeft Grol met 13-3 de wedstrijd weten te winnen.

Na een gedegen voorbereiding die voor de spelers al voorzomervakantie is begonnen, was het afgelopen zaterdag dan eindelijk zo ver. De start van de competitie waar we weer gaan spelen voor het ‘echie’!

Met een nieuwe hoofdtrainer aan het roer in de persoon van Wout Walterbos en een nieuwe teamsamenstelling de grote vraag of wij klaar zijn voor het nieuwe seizoen.

Het seizoen begint natuurlijk nog maar net, maar met de nodige oefenwedstrijden in onze benen hebben wij er een goed gevoel bij.

StijlvolBudget Logo

Creëer Jouw Droomhuis met Betaalbaar Interieuradvies!

Bij StijlvolBudget maken we stijlvolle woonoplossingen voor iedereen toegankelijk. Ontvang praktisch interieuradvies dat volledig is afgestemd op jouw wensen én budget!

• ✔️ Op maat gemaakte moodboards
  • ✔️ Directe links naar betaalbare meubels
  • ✔️ Persoonlijk interieuradvies

Ontdek meer

Zaterdag om kwart voor 10 trappen wij af op Sportpark Den Elshof tegen Victoria ’28 JO11-2JM. De spelers van de Grol beginnen direct zeer voortvarend. Trainers Wout en Sem en stand-in leider Dave hebben de spelers goede instructies meegegeven waar de nadruk ligt op ‘pass and go’ wat ze goed deden. Dit resulteert dan ook al snel in een eerste doelpunt van de Grol. Grol speelt erg sterk en legt veel energie in de wedstrijd en weet zo Victoria goed vast te zetten. Grol speelt degelijk en geeft weinig kansen weg en weet zo met een voorsprong van 5-0 te gaan rusten.

Tijdens de ranja kan de staf nog wat aanwijzingen geven en eigenlijk alleen maar benadrukken dat het hartstikke goed gaat en het vertoonde spel van de eerste helft een vervolg moeten geven in de 2de helft.

Zoals gevraagd gaan de spelers van de Grol verder in de tweede helft waarmee ze in de eerst helft zijn geëindigd. De spelers blijven goed druk zetten en geven weinig ruimtes weg en weten de voorsprong verder te vergroten. Hiermee ebt ook een beetje de scherpte weg en weet ook Victoria een aantal doelpunten te scoren. Ondanks de tegendoelpunten blijft Grol goed voetballen en weten deze eerste wedstrijd met een klinkende 13-3 overwinning af te sluiten.

Een prachtige eerste overwinning voor deze competitie, nu is het zaak om het goede spel ook mee te nemen naar de andere wedstrijden.

Foutjes, opmerkingen, nieuws, activiteit of als je iets opmerkelijks hebt gefotografeerd stuur het naar redactie@streekgids.nl.